google8793c8a0a2b0d88b.html

Home

360° beeldendatabank van Vlaanderen

IMAGE-V, een tijdelijke handelsvereniging van Teccon en Sweco Belgium, maakt in opdracht van Informatie Vlaanderen (voorheen AGIV) van heel Vlaanderen 360° beelden.

Deze opdracht met een initiële looptijd van 4 jaar bestaat uit de aanmaak van een gebiedsdekkende databank met, door middel van mobile mapping ingewonnen, panoramische beelden van alle Vlaamse wegen. Deze databank wordt op tweejaarlijkse basis geactualiseerd. Vier compleet uitgeruste wagens zullen alle berijdbare wegen van Vlaanderen (ongeveer 64.000 km) in kaart brengen. De databank wordt via diverse technologische oplossingen opengesteld voor de deelnemers aan GDI-Vlaanderen, dit zijn tal van Vlaamse instanties. De gebruikers bekijken zo online de terreinsituatie in heel Vlaanderen en voeren de nodige metingen uit.

De THV IMAGE-V wordt gevormd door de partners Teccon en Sweco Belgium: twee Belgische bedrijven met een specialisatie op het vlak van hoognauwkeurige mobiele data-acquisitie, die voor deze opdracht hun krachten bundelen.

Wil je meer weten over dit mobile mapping project? Klik hier voor de mobile mapping productpagina van Informatie Vlaanderen.

Ga aan de slag met de beeldendatabank


1) Open je internet browser.
2) Surf naar: https://viewer.image-v.be
3) Je wordt automatisch doorverwezen naar Geosecure Vlaanderen om je te registreren.
Ben je nieuw? Registreer je eerst als nieuwe gebruiker.

Meer weten?
Download hier de handleiding

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail adres