google8793c8a0a2b0d88b.html

Links

Het Agentschap Informatie Vlaanderen (voorheen AGIV) heeft als missie een coherent overheidsbreed informatiebeleid uit te bouwen en de transitie van de Vlaamse overheid naar een informatiegedreven overheid te ondersteunen en mee te realiseren.

Vlaanderen.be

IMAGE-V maakt in opdracht van Informatie Vlaanderen van heel Vlaanderen 360° beelden. De THV IMAGE-V wordt gevormd door de partners Teccon en Sweco: twee Belgische bedrijven met een specialisatie op het vlak van hoognauwkeurige mobiele data-acquisitie.


Teccon bvba is een onafhankelijk adviesbureau voor hoofdzakelijk landmeetkunde. Teccon levert kwaliteitsvolle diensten en cartografische producten aan overheid, bedrijven en particulieren. Onze activiteiten zijn in hoofdzaak het uitvoeren van opmetingen en maatvoering in de ruimste zin van het woord, het schatten en beschrijven van onroerende goederen en het leveren van CAD-, GEO- en GISdiensten.

www.teccon.be - www.mobile-mapping.be

Sweco is een toonaangevend Europees advies- en ingenieursbureau met uitgebreide expertise op het gebied van energie, snelwegen en wegen, light rail, duurzame gebouwen en water. Duurzaam ontwerp is de grondslag van ons werk. Dit stelt hun professionals in staat om klanten te ondersteunen bij de ontwikkeling van de woon- en werkomgeving. 

www.swecobelgium.be

Voor de ontsluiting van de mobile mapping data doet IMAGE-V beroep op Orbit GT.
Orbit GT focust zich op optimale technieken voor kaartvervaardiging met het toepassen van Mobile Mapping, Obliques of Stereoluchtfoto’s. Orbit GT levert state-of-the-art toepassingen voor het raadplegen en optimaal integreren van alle types van mobile mapping data: de vertrouwde panoramische beelden, alsook 3D PointCloud (LiDAR puntenwolk). In Vlaanderen is Orbit GT vooral aanwezig met tailor made geo-toepassingen voor lokale besturen (Gemeenten) en publieke veiligheid (Politie & Brandweer).

www.orbitgis.com

Volg IMAGE-V op Facebook.

www.facebook.com/imageV360

Naast de webapplicatie is er ook een mobile mapping Vlaanderen app beschikbaar voor IOS.
Net als bij de webapplicatie heb je een login nodig om toegang te krijgen tot de 360° beelden.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

E-mail adres